Detoxikační kúra Neera - otázky a odpovědi

31.08.2015 00:00

Detoxikační kúra Neera - otázky a odpovědi

 

Dostává se k nám mnoho reakcí a otázek k detoxikační kúře. Některé jsou velice zajímavé a pravděpodobně také zásadní při rozhodování, zda detoxikační kúru Neera započít.

Sepsali jsme vše v několika bodech.

1. Mám obavu, že mi bude po dvou dnech zle a nebudu schopna normálně fungovat.

Odpověď: Nemůžeme slíbit, že na všechny bude kúra bude působit stejně. Je naprosto běžné, že budete na začátku vysílení a fyzicky slabší. Také se může vyskytnou krátkodobá bolest hlavy. To vše je ale naprosto běžný průběh. Tělo totiž zažívá velkou změnu - začíná se čistit a to je velice náročné. Váš organismus je zanesen škodlivinami a je plný bakteriálních ložisek a virů. Je tedy velice pravděpodobné, že se nebudete z počátku cítit příliš "fit".

Je však dobré si položit otázku: Je lepší pár dní vydržet a nebo se takto cítit pokaždé, až budete opět nemocní nebo budete permanentně unavení díky zanesenému a překyselenému organismu? 

2. Nevěřím, že pár dní detoxikační kúry Neera něco změní.

Odpověď: Kúra Neera není "zázračný" produkt, který něco sám změní. Je to nástroj, který výrazně pomůže nastartovat vnitřní i psychickou očistu těla. Onen zázrak však musíte najít v sobě. Je to o vůli a pozitivním přesvědčení. Udělat první krok k trvalé změně.

Ano, čtete správně - trvalé změně. Detoxikační kúra Neera je výrazný a účinný začátek k detoxikaci těla a hubnutí. Po zkončení je více než vhodné pomalu přejít k lehké a dietní stravě. Začít jíst kvalitně, dostatečně, výživně ale bez umělých složek a stabilizátorů,průmyslových tuků a cukru. Dostatečně pít vodu, vynechat alkohol a cigarety. A především udržet si psychickou pohodu a začít se věnovat koníčkům a sportu, který nám dělá dobře. Ale to jistě není potřeba více rozvádět.

3. Myslím si, že v bohatě postačí jen dva dny půstu a neutrácet za drahou kúru.

Odpověď: Je pravda, že existuje mnoho babských receptů na půst pouze s vodou nebo zeleninovou šťávou. To můžeme doporučit však maximálně na 1 den. Na delší dobu ochuzejete tělo o potřebné cukry, minerály a vitamíny. A především, nedojde k perfektnímu spojení půstu a očisty s Neerou. 

Jak jsme již popsali v předchozím bodě, Neera je nástroj k nastartování výrazného očistného procesu ve vašem těle. Pro Vás i vaše tělo je určitě lepší, zahájit jednu důkladnou detoxikaci na delší dobu ( a opakovat ji např. po 1 roce), než se několikrát do roka pouštět do nedostatečně efetktivních a vysilujících půstů o vodě a zeleninové šťávě.

Někteří také tvrdí, že stačí koupit obyčejný javorový sirup a tím pádem ušetřit. Bohužel Vás musíme uvést z omylu. Není to totéž.

Za prvé: Madal bal je palmový sirup, nikoliv javorový. Obsahuje složitější cukry, má široké spektrum vitaminů a minerálů. A je také podstatně kvalitnější - tělo při detoxikaci nezatěžujeme opět dalšími toxiny.

Za druhé: Jestliže si přesto koupíte javorový sirup, cena v obchodech se většinou pohybuje od 100 do 300 Kč za 250 - 500ml lahvičku. Podstatný rozdíl však je, že se v této cenové kategorii jedná často o nastavovaný javorový sirup (např. melasou). Pokud by jste chtěli opravdu čistý javorový sirup (stejně čistý jako je např. Madal bal), zaplatili by jste řádu cen dvakrát až třikrát vyšších. Zkuste tedy zapojit matematiku a selský rozum a spočítat si poměr mezi cenou a výkonem.

4. Nápoj Neera mi nechutná a je mi po něm zle.

Odpověď: Každý máme jiné chutě a není tedy možné se zavděčit lahodnou chutí všem. Někteří trvrdí, že jim připomíná ledový čaj nebo javorovou šťávu. Pokud Vám výrazná chuť nápoje Neera nebude vyhovovat, je zde několik možností, jak si ulehčit. 

Nápoj můžete více naředit vodou. To znamená, přidat cca o 1/3 více vody než je v receptu. Není však vhodné ředit více a zapíjet dalším množstvím vody, aby nedošlo k přetížení ledvin.

Další možností je, ubrat trochu palmového sirupu Madal Bal každé porci, kterou si budete připravovat. Můžete si tedy kúru třeba o jeden den prodloužit, jelikož budte mít menší spotřebu sirupu.

 

To byly nejčastější dotazy k detoxikační kúře Neera, které se k nám v poslední době dostávají. Jestliže Vás napadne cokoliv jiného, pište na email, do dotazů a nebo na náš Facebook. Jsme tu pro Vás.

 
Zpět