Která varianta Neera detox je pro mě nejvhodnější? Je tu názor lékaře!

23.09.2016 01:15

Která varianta Neera detox je pro mě nejvhodnější? Je tu názor lékaře!

Při výběru nejvhodnější varianty Neera detox je dobré dát především na své pocity. Položte si také některé z těchto otázek:

  • Co od kúry očekávám? Rychlejší a méně "bolestivější" detox, delší a důkladný detox nebo spíše dbám na snížení tělesné hmotnosti?

  • Jaké je mé tělo? Méně pohyblivé a trpící nadváhou, nebo jste spíše aktivní štíhlý typ postavy?

  • Jakou očekávám mentální výzvu od detoxu? Chci posílit i svoji psychickou stránku (nekonzumovat pevnou stravu několik dní) nebo mi jde spíše o fyzický účinek?

 

A z kterých typů si tedy můžeme vybrat?

 

 3 dny (0,5l)  

Tato kúra je vhodná v případě, že si nejste jistí, jak se budete při detoxikaci cítit nebo máte jakékoliv jiné obavy. Používá se především v případě krátkodobé, často víkendové, lehčí detoxikace. V tomto případě proběhne pročištění především v trávícím traktu, ale hlubší "usazeniny" se neodplaví. Je ale velice vhodná spíše pro méně pohyblivé postavy, či pro osoby s nemocnou slinivkou a problémy se štítnou žlázou.

 

7 dní (1l)

Jedná se o základní a nejoblíbenější variantu. Při této kúře již dochází i odplavování hlubších "usazenin" a lehkému úbytku váhy (to je samozřejmě u každého individuální). Tuto kúru lze případně zkrátit jen na 5 dní. Zbytek Neera sirupu, který je dobře uzavřen, lze v ledničce skladovat zhruba 1 měsíc. Lze jej tedy využít ještě například na 1 denní udržovací očisty.

Obecně se doporučuje tuto základní kúru po 3 až 6 měsících zopakovat (například rozvrhnout na jaro - podzim). 

 

10 dní (1l + 0,5l)

Pokud chcete především snížit tělesnou hmotnost, cítíte v sobě i vnitřní výzvu a velice dobře se očistit, je tato kúra ideální právě pro vás! Skládá se ze dvou balení, proto pokud by jste z jakéhokoliv důvodu potřebovali kúru zkrátit například jen na 7 denní, lze si druhé balení ponechat na příští - kratší kúru.

Rozhodně ale doporučujeme splnit výzvu 10 denní kúry - výsledek je totiž naprosto úžasný! Tato kúra je vhodná především pro aktivnější a štíhelejší typ postavy (neplést typ postavy s nadváhou).

 

15 dní (1l + 1l)

Prodloužená verze pro ty, co chtějí maximálně a důkladně očistit a ozdravit své tělo. Jedná se samozřejmě i o velkou mentální výzvu, kterou můžeme jedině doporučit. 

 

Ke všem těmto kúrám si určitě přidejte i naše výběrové psyllium , čaj pu-erh a bio citronovou šťávu. Pro ty, co absolvují dlouhodobější typ kúry určitě přijde vhod také povzbuzující bylinný sirup Životabudič.

 
Zpět