Betavit - zlepšení krvetvorby, na kožní vyrážky a ekzémy

09.04.2013 15:25

 

Betavit - zlepšení krvetvorby, na kožní vyrážky a ekzémy

Účinky Betavitu:

- detoxikace organismu

- kožní vyrážky i ekzémy

- revmatické obtíže
 

- poruchy prokrvení a krvetvorby

- oxidační stres, zvýšené riziko civilizačních chorob a poruch imunity

- záněty, zejména močového měchýře a močových cest

- špatná výživa vlasů a nehtů

- zvýšená potřeba minerálů, vitaminů, živin, enzymů, aminokyselin a bílkovin

- nepříznivý vliv UV záření na pokožku

- oslabená činnost mozku a paměť

- redukční diety

- únava, snížená kondice, nedostatek vitality


Betavit přirozenou cestou čistí a posiluje organismus.

Má výrazný podpůrný vliv na organismus při oslabené imunitě, krevních onemocněních, chorobách vnitřních orgánů a kůže nebo zvýšené únavě

Složení Betavitu:

ČERVENÁ ŘEPA

Řepa obsahuje volné čisté přírodní železo, které je nutné pro syntézu krevního barviva hemoglobinu, a tím také podporuje tvorbu červených krvinek v krvetvorných orgánech těla a aktivizuje buněčné dýchání.Silné antioxidační a krvetvorbu podporující účinky extraktu červené řepy potvrzují i praktické studie moderní medicíny.

Jeho pozitivní vliv na zlepšení zdravotního stavu oceňují pacienti trpící poruchou imunity, při autoimunitních onemocněních a dalších civilizačních chorobách.

Další významnou vlastností extraktu z červené řepy je jeho zásaditý charakter. Díky němu dochází k velmi účinnému odkyselení organismu, které je důležité u všech chronických nemocí.

Rostlina mimo jiné povzbuzuje trávení, odvodňuje a příznivě ovlivňuje vylučování kyseliny močové, která způsobuje dnu a revma.

Červená řepa je bohatá na rostlinná barviva – antokyany, karotenoidy, chlorofyl a betain, obsahuje množství vitaminu C, vitaminy skupiny B (B1 a B6), kyselinu listovou a celou řadu minerálů (např. křemík, draslík, železo, zinek, hořčík, jód, měď, sodík) a živin.

 

KOPŘIVA DVOUDOMÁ

Kopřiva působí silně močopudně, a proto je doporučována při problémech vylučovací soustavy – zejména zánětech močových cest, dále pak při revmatických, jaterních a žlučníkových onemocněních nebo prostatických potížích.

Ze stejného důvodu se užívá také při redukčních dietách a cukrovce.

Kopřiva je zároveň výborná pro zdravou kůži, vlasy a nehty. Sílu a kvalitu jim dodají v ní obsažené minerály, vitaminy i relativně vysoký obsah beta-karotenu.


V kopřivě dvoudomé najdeme velké množství minerálních látek: hlavně kyselinu křemičitou a vápník, draslík, fosfor a železo. Neméně významný je podíl vitaminů skupiny B (B1, B6) a vitaminu C, rostlinných barviv karotenu a chlorofylu, tříslovin, sacharidů, glukokininů, celulózy, aminů (acetylcholinu, histaminu, serotoninu) a dalších látek.

Obsahem bílkovin kopřiva dokonce dvakrát převyšuje sóju!

 
    
                                                                                                           
Zpět