Neera a letní dny

08.07.2013 00:07

Neera a letní dny

Léto je nejvhodější část roku k detoxikaci a hubnutí s Neerou. Právě teď mnoho z nás v parných letních dnech nemá často ani chuť na těžká jídla a nebo nemáme chuť k jídlu vůbec. Pokud posloucháme naše tělo, často touží po stravě bohaté na tekutiny a upřednostňuje spíše dobře vychlazené nápoje.

Co takhle využít tohle období právě k nastartování kúry Neera? Odlehčíme tělu a trávícmu traktu od pevné a zatěžující stravy. Na několik dní ho nahradíme lahodným a výživným přírodním nápojem z palmového sirupu MadalBal. Příjemným efektem bude znatelné pročištění těla a snížení tělesné hmotnosti.

Létní kúry jsou specifické ve ve větším příjmu vody a tekutin. Nápoj Neera si tedy můžeme dle potřeby více rozředit vodou, popíjet samotnou vodu s BIO Citronovou šťávou a nebo si vychladit čaj Pue-rh, který pomáhá spalovat tuky a odstraňovat škodliviny z těla.

A co třeba si vzít Neeru s sebou na dovolenou? Je to ten nejideálnější čas! Většinou odpočíváme psychicky i fyzicky. Naše tělo přímo volá o to, čistit se i po fyzické stránce. Není třeba se bát omezujících pocitů. Neera je součástí vašeho životního stylu, za kterým si pevně stojíte!

Za celý e-shop a kamenný obchod bychom Vám zároveň chtěli popřát krásné a slunečné léto. Jsme pro Vás stále na přímu, jakékoliv dotazy pište do kontaktních formulářů, na email a nebo volejte. Moc se na Vás těšíme!

 

Zpět

Anketa

Co by jste rádi na stránkách doplnily?

Celkový počet hlasů: 28