Spirulina a mladý ječmen barley - jemná detoxikace, minerály a vitaminy, imunita

27.01.2013 20:28

 

 

Spirulina a mladý ječmen - barley

 

je bioinformační přípravek obsahující kombinaci sladkovodní řasy Spirulina a extraktu z mladého ječmene.

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídící frekvence podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu.


Složení Spiruliny Barley

SPIRULINA:
Spirulina (Arthrospira platensis) je sladkovodní řasa. Je jednou z 1 500 známých druhů modrozelených řas, které rostou v poloslaných rybnících či jezerech v mírném až teplém klimatu po celém světě. Obsahem živin se 1g Spiruliny rovná 1kg kvalitní zeleniny.

Bílkoviny - Spirulina byla používána po staletí jako nejbohatší zdroj výživy. Dvě třetiny hmotnosti Spiruliny tvoří čistéproteiny. Bílkoviny Spiruliny se v organismu člověka velice snadno vstřebávají. Odborníci tuto řasu pokládají za nízkokalorickou bombu, vhodnou pro osoby se zvýšeným pracovním rytmem a vysokým psychickým nasazením.

Aminokyseliny - Spirulina obsahuje 18 druhů aminokyselin, které jsou pro člověka nezbytné, z nichž osm druhů si lidské tělo nedokáže vytvářet samo.

Vitaminy - Spirulina je bohatá na beta-karoten, vitaminy skupiny B včetně vitaminu B12, vitaminy D, E a K.


Minerály a stopové prvky - Spirulina obsahuje množství nezbytných minerálů a stopových prvků.


BARLEY:
Extrakt z mladého ječmene je získáván z rostlinek šetrně sklízených v období raného růstu – do výšky 15cm nad zemí, kdy rostlina čerpá z půdy a ze vzduchu nejvíce účinných látek.


Enzymy - Mladý ječmen obsahuje řadu biologicky aktivních enzymů, které jsou katalyzátorem téměř všech metabolických procesů probíhajících v těle a pomáhají udržovat organismus v rovnováze. Enzymy hrají významnou roli při všechzánětlivých procesech, posilují celkovou odolnost a obranyschopnost organismu, zajišťují dobré prokrvení, správnou hustotu krve, přispívají k hojení ran a jsou schopné likvidovat buňky, které se vymkly kontrole.


Aminokyseliny - Oproti obilnému zrnu je v prášku z mladé ječmenné trávy dvojnásobné množství proteinů. Jde především o aminokyseliny (včetně esenciálních) a rostlinné peptidy, snadno využitelné pro lidské tělo.

Vitaminy a minerály - Barley obsahuje široké spektrum vitaminů a minerálů vázaných v přirozené a dobře vstřebatelné formě.


Chlorofyl- Fotosyntetické barvivo chlorofyl má vliv na stimulaci růstu tkání, tvorbu krve a červených krevních buněka na celkové zlepšení krevního obrazu. Výrazně urychluje hojení ran a popálenin a brání vzniku zánětů a infekcí

.
Antioxidanty - Z mladého ječmene byly izolovány látky s antioxidačními vlastnostmi, které mohou přispět k prevenci rakoviny a dalších civilizačních chorob. Přítomnost antioxidantů prokazatelně snižuje riziko napadení virovou infekcí.

Účinky Spiruliny Barley

  • příznivě působí při jemné detoxikaci organismu
  • dodává potřebné minerály, vitaminy, živiny, enzymy, aminokyseliny, bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny
  • snižuje hladinu cholesterolu a tuků v krvi, zabraňuje tvorbě krevních sraženin (prevence trombózy, infarktu a mrtvice)
  • podporuje střevní peristaltiku a působí proti zácpě
  • pomáhá v boji proti nadváze
  • normalizuje hladinu cukru v krvi (vhodný doplněk při léčbě cukrovky)
  • snižuje riziko rakoviny i jiných civilizačních chorob
  • urychluje hojení ran, podporuje regeneraci kůže a sliznic
  • chrání tělo před škodlivými druhy záření a účinky znečištěného životního prostředí
  • tlumí alergické projevy a alergické kožní vyrážky
  • působí proti zánětům a infekcím
  • obnovuje rovnováhu vnitřního prostředí
  • zpomaluje stárnutí buněk
  • zlepšuje funkce oběhového systému a snižuje vysoký krevní tlak
  • vylepšuje krevní obraz, podporuje tvorbu červených i bílých krvinek a zlepšuje zásobení tkání kyslíkem, vhodná při anémii a ztrátách krve
  • povzbuzuje organismus při únavě, dodává energii a zlepšuje kondici

 

 


Dávkování:
Užívejte 2 tablety 1–3x denně.
 

TENTO VÝROBEK JE SCHVÁLEN JAKO DOPLNĚK STRAVY. NENÍ LÉKEM,
NELZE JEJ ZA PŘEDEPSANÉ LÉKY ZAMĚŇOVAT, ANI NEMÁ SCHVÁLENÉ LÉČIVÉ ÚČINKY.

Produktová dokumentace zde:www.energy.sk/files/2_vyrobky/PD_spirulina_barley.pdf

K zakoupení v našem eshopu: www.zdravavyziva-salvia.cz/products/spirulina-barley/

 

 

 

Zpět